KÖZÖSSÉGÜNK HIRDETÉSEI

KÖZÖSSÉGÜNK HIRDETÉSEI

Kedves Közösség!

Lassan talán kezdjük megszokni és elfogadni a helyzetet, hogy mostanság sok minden változott / változik az életünkben a koronavírus miatt kialakult helyzetnek köszönhetően. Ezek közé tartoznak a hirdetések is, mivel közösségi, plébániai programok hiányában nem fogjátok kapni a megszokott formában.
A fontos információkat, amennyiben lesznek ilyenek, folyamatosan közzé fogjuk tenni a levelezőlistán (Káplistán).
Kérjük, ebben az esetben is figyeljünk egymásra, hogy azokhoz is eljuthassanak az információk, akik nincsenek fenn a Káplistán és eddig esetleg csak a szentmisék végén felolvasott vagy a hirdetőtáblára kihelyezett hirdetéseken keresztül jutottak el az infók hozzájuk.

Az első jó hírek egyike:
Sillye Dávidnak és többek hozzáértő segítségének köszönhetően, hétköznapokon pár perces hangüzenet formájában hallhatjuk majd Béla atya vagy Emmanuel atya gondolatait az aznapi Evangéliummal kapcsolatban.
Vasárnaponként videóüzenetben hallgathajuk meg Béla atya prédikációját. Illetve a főbb ünnepeken, elsőként március 25-én, szerdán Urunk születésének hírüladásának Ünnepén, a szentmisét élőben közvetítik majd online a megadott csatornán keresztül.
Az időpontokat és az elérhetőségi helyet hamarosan pontosítjuk!

Szeretettel:
Ildikó


Miserend

  • Hétköznap: 18:30
  • Szombat: 8:00
  • Vasárnap: 9:00 és 18:00

Elérhetőségek

  • A templom címe: 1048 Budapest, Nádasdy Kálmán u. 2-4.
  • Telefon/email: 06 (1) 230-2687, 06-20-823-3007, szent3plebania (kukac) gmail.com
  • Iroda nyitvatartás: hétfőn, szerdán, pénteken 10 – 12 és 17-19