KÖZÖSSÉGÜNK HIRDETÉSEI 2020.09.06.

KÖZÖSSÉGÜNK HIRDETÉSEI 2020.09.06.

Évközi 23. vasárnap

 1. A növekedő számú koronavírus megbetegedések miatt újra kérjük a testvéreket, hogy a szentmiséken viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és tartsanak megfelelő távolságot egymástól! A szentmiséket – hétfőtől szombatig is – a nagyteremben tartjuk!
 1. Szeptember 4-6. között bérmálkozásra készülő fiataljaink Barta Angéla szociális testvér vezetésével lelkigyakorlaton vesznek részt a Jablonka utcában. Imádkozzunk értük!
 1. Szeptember 6-tól a vasárnap esti szentmisékújra 18 órakor kezdődnek! A szentmisék után lesz lehetősége beiratkozni ministránsainknak az új tanévre a sekrestyében a ministránsvezetőknélSzintén ezen a napon 17 órától első vasárnapi rózsafüzért imádkozunk a kápolnában.
 1. Szeptember 10-én, csütörtökön az elsőáldozásra készülő gyerekek első szentgyónása lesz 17 órától. Imádkozzunk értük, hogy minél mélyebben megtapasztalhassák a bűnbocsánat kegyelmét! A szentmise után 19:15-től az Ars Sacra fesztiválhoz kapcsolódóan lesz Simon András és Sillye Jenő tanúságtétele, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a nagyterembe! Szintén ezen a napon Életige Kör találkozó lesz este 8 órától.
 1. Szeptember 11-14. között a missziós kereszt az Újpesti Szent József templomban lesz megtekinthető. Ezen alkalomból minden nap lelki programokkal várják az érdeklődőket a templomban. A részleteket a hirdetőtáblán olvashatjátok!
 1. Szeptember 13-án, vasárnap a reggeli szentmisében Harnos László és Pápay Vilmos részesül a keresztség szentségében. Imádkozzunk értük és családjaikért! A szentmise után jótékonysági ruhavásárttartunk a tornateremben. A szervezők kérik, hogy mindenki viseljen maszkot! A szentmisékben a Szentföld javára lesz a járvány miatt elmaradt országos gyűjtés. Kérjük, hogy lehetőségeitek szerint támogassátok!
 1. Ha van ismerőseitek között olyan, aki szeretne ismerkedni a kereszténységgel, vagy szentségekhez járulni, kérjük, hívjátok őket, és jelezzétek nevüket és elérhetőségüket Béla atyának vagy Fejes Katinak és Zábori Zolinak.

Előre jelezzük:

–       szept. 12-20.    Ars Sacra fesztivál

–       szept. 17.         az imák átadása az elsőáldozásra készülő gyerekeknek az esti misében

19:15-től a képviselő-testület találkozik

–       szept 18.         16:30 ministráns gyűlés

–       szept. 20.         az Etalon kiadó kedvezményes könyv és DVD vására a szentmisék után

–       okt. 04.            Elsőáldozás a reggeli misében, Péterfillérek gyűjtése

–       okt. 9-11.         Ifi lelkigyakorlat

A hét ünnepnapjai:

szept. 07.         hétfő               Szent Márk, István, Menyhért áldozópapok, kassai vértanúk Ünnepe

szept. 08.         kedd                Szűz Mária születésének (Kisboldogasszony) Ünnepe

szept. 09.         szerda Claver Szent Péter áldozópap emléknapja

szept. 12.         szombat          Szűz Mária szent nevének Emléknapja


Elérhetőségek

 • A templom címe: 1048 Budapest, Nádasdy Kálmán u. 2-4.
 • Telefon/email: 06 (1) 230-2687, 06-20-823-3007, szent3plebania (kukac) gmail.com
 • Iroda nyitvatartás: hétfőn, szerdán, pénteken 10 – 12 és 17-19

Miserend

 • Hétköznap: 18:30
 • Szombat: 8:00
 • Vasárnap: 9:00 és 19:00