KÖZÖSSÉGÜNK HIRDETÉSEI 2021.10.31.

KÖZÖSSÉGÜNK HIRDETÉSEI 2021.10.31.

Évközi 31. vasárnap

 1. November 1-je, hétfő Mindenszentek Ünnepe, parancsolt ünnep. Szentmisék ezen a napon 10 és 18 órakor lesznek a nagyteremben. Az esti mise után közösen lemegyünk az urnatemetőbe imádkozni az elhunytakért. Aki tud, hozzon mécsest magával.Templomunk és az urnatemető az ünnepekhez kapcsolódóan okt. 29. péntektől nov. 2. keddig minden nap 9 órától 19 óráig lesz nyitva. Kérünk Benneteket, hogy aki teheti, vállaljon ezen idő alatt templom-ügyeletet, és iratkozzon fel a hirdetőtáblára kihelyezett papírra. Köszönjük!Nov. 1-én és 2-án a templomban kihelyezett kosárkába beletehetitek egy papírra felírva, akár borítékban is, elhunyt szeretteitek neveit. Halottak napján a felajánláskor fogjuk az oltárra helyezni a kosarat, és az elkövetkezendő 7 napban minden szentmisét értük ajánljuk fel.

  November 2-án, kedden Halottak Napján a szentmise a szokott időben 18:30-kor kezdődik a nagyteremben.

 1. November 5-én, pénteken a szentmisét követően, hálaadó szentségimádást tartunk templomunkban a NEK-ért és gyümölcseiért.
 2. November 6-án, első szombaton zarándoklatot szervezünk Máriabesnyőre a Nagyboldogasszony Bazilikába. A részleteket hamarosan olvashatjátok a levelezőlistán!
 3. November 7-én, vasárnap a reggeli és esti szentmisék után választjuk meg az új képviselő-testületi tagokat az elkövetkezendő 5 évre. Kérjük, közösségünk minden szavazásra jogosult tagját, hogy a szentmise után maradjatok itt, és a lepecsételt szavazólapon szereplő nevek közül jelöljétek be annak a max. 7 testvérnek a nevét, akit szívesen látnátok a képviselő-testületben. A szavazólapot adjátok le a választási bizottság tagjainak, és írjátok alá a szavazati névsort. Köszönjük!A reggeli szentmisében lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek bemutatása. Imádkozzunk értük és családjaikért!A szentmise után a gyerek kiscsoportok találkoznak.

  17 órától első vasárnapi rózsafüzért imádkozunk a templomban.

 1. November 14-én, vasárnap a szentmisék után Váradi Anna: Idővándor- Honfoglalás című könyvének árusítása lesz templomunkban. A reggeli mise után személyesen Annától lehet vásárolni, dedikálással egybekötve. Az időutazással átszőtt történelmi kalandregény bevételeit az írónő Böjte Csaba testvér alapítványának ajánlotta fel, támogatói ára: 4000 forint.

 

Előre jelezzük:

–       nov. 11.     20:00 Életige Kör találkozó

–       nov. 14.     A képviselő-testületi választás eredményhirdetése

–       nov. 20.     világméretű hálaadó szentségimádás a NEK-ért Krisztus Király ünnepének előestéjén

–       nov. 21.     országos gyűjtés a karitász javára

 

Hét ünnepnapjai:

nov. 1. hétfő               Mindenszentek Főünnepe, parancsolt ünnep

nov. 2. kedd                Halottak Napja

nov. 3. szerda              Porres Szent Márton szerzetes emléknapja

nov. 4. csütörtök         Borromeo Szent Károly püspök Emléknapja

nov. 5. péntek             Szent Imre herceg Ünnepe


Elérhetőségek

 • A templom címe: 1048 Budapest, Nádasdy Kálmán u. 2-4.
 • Telefon/email: 06-20-823-3007, szent3plebania (kukac) gmail.com
 • Iroda nyitvatartás: hétfőn, szerdán, pénteken 10 – 12 és 17-18:30

Miserend

 • Hétköznap: 18:30
 • Szombat: 8:00
 • Vasárnap: 9:00 és 18:00