Tetőtéri hír

Tetőtéri hír

Tags :

Kedves Testvérek! Gondolom, hozzászoktatok, hogy a tetőtérben lakó kis szociális testvéri közösség összetétele időről időre változik. Ezúttal én fogok elköltözni október vége felé, mivel újabb dispozíciót kaptam a Társaságtól.

Három évig laktam itt, ebből az első év ún. szabbatical (szabadságos, regenerálódós év) volt, így két éve próbáltam kicsit bekapcsolódni az itteni közösség életébe, amennyire A Lélek Szava c. lelkiségi lapunk szerkesztése és egyéb szolgálatom megengedte. Sajnálom, hogy nem tudtam többekkel személyesebben megismerkedni, de – amint már egyszer írtam az Ébresztőben – így is ajándék volt, hogy kicsit bepillantást nyerhettem életteli, valóban krisztusi közösségeteknek az életébe, és rácsodálkozhattam az egyesek és a családok elkötelezett, imádságos, szolgáló lelkületére. „Szívemben”, imáimban elviszem az egész közösséget, azokat is, akikkel csak rámosolyogtunk egymásra.

Ebben az évben 25 év után A Lélek Szava szerkesztésétől is búcsút vettem, s mivel sajnos nincs aki át tudná venni ezt a feladatot a Társaságban, tavasszal már csak egy jubileumi, búcsúzó szám jelent meg. Valamennyit kitettünk akkor nálatok is, most még egy 20-30 példányt kiteszek – vigyétek el ajándékként (aki még szeret olvasgatni ilyen „hagyományos” formában). Egyébként a honlapunkon is olvasható: szocialistestverek.hu.

A tetőtéri kis közösségben egyelőre két testvér marad, Anikó és Rita, de idővel bizonyára tud küldeni a Társaság helyettem valakit.

Hálás köszönettel az itt töltött időért, imádságos testvéri szeretettel:

Exner Gabriella testvér


Elérhetőségek

  • A templom címe: 1048 Budapest, Nádasdy Kálmán u. 2-4.
  • Telefon/email: 06-20-823-3007, szent3plebania (kukac) gmail.com
  • Iroda nyitvatartás: hétfőn, szerdán, pénteken 10 – 12 és 17-18:30

Miserend

  • Hétköznap: 18:30
  • Szombat: 8:00
  • Vasárnap: 9:00 és 18:00